Marga Leerkes

Over Marga

Ik ben Marga Leerkes, algemeen fysiotherapeut met meer dan 30 jaar werkervaring in het vak. Al 25 jaar ben ik de trotse eigenaar van deze eigen praktijk, waar ik met passie en deskundigheid de patiënten behandel.
Met een brede expertise en registraties in meerdere specialisaties, streef ik ernaar om de beste zorg en herstelmogelijkheden te bieden.
Daarnaast ben ik ook geregistreerd oedeemtherapeut, gespecialiseerd in het behandelen van vochtophopingen en het bevorderen van de lymfecirculatie. Mijn kennis en ervaring in oncologische revalidatie helpen patiënten die herstellen van kankerbehandelingen om hun kracht en mobiliteit te herwinnen.

Verder heb ik mij gespecialiseerd in schouderproblematiek en bied gespecialiseerde behandelingen aan voor patiënten met schouderklachten. Daarnaast behandel ik patiënten met etalagebenen, ook wel bekend als perifeer arterieel vaatlijden, en help ik hen om hun loopafstand te vergroten en pijn te verminderen.
Ik ben getraind in diverse gespecialiseerde therapieën, waaronder de Mulligan therapie, die gericht is op het verbeteren van gewrichtsbewegingen, en de McKenzie methode, die zich richt op het behandelen van rug- en nekpijn door middel van zelfbehandelingsprincipes.
Ook maak ik gebruik van medical taping, een techniek die spieren en gewrichten ondersteunt zonder de bewegingsvrijheid te beperken, en shockwave therapie, een effectieve behandeling voor chronische pijn en peesontstekingen
Ik help u graag verder!