Over ons

Welkom bij Therapeutisch Centrum Bronckhorst, voorheen bekend als Fysiotherapiepraktijk M. Leerkes. Gevestigd aan de Dr. A. Arienstraat 12 in Steenderen, bieden wij een eigentijdse ruimte achter de oude gevel. Trots op onze volledig gelijkvloerse faciliteit die toegankelijk is voor iedereen, inclusief diegenen met een rollator of rolstoel.

Ons team van vijf geregistreerde (fysio)therapeuten staat voor u klaar. Wat ons uniek maakt, is de verandering naar een therapeutisch centrum waar diverse disciplines onder één dak samenkomen. Naast fysiotherapie bieden we een scala aan specialistische diensten en behandelingen aan, dankzij samenwerking met andere zorgprofessionals. Denk hierbij aan een podoloog, osteopaat en cranio therapeut.

Dit stelt ons in staat om de klachten nauwkeurig te analyseren, efficiënt te communiceren met verschillende collega’s, en meer tijd en aandacht aan u als patiënt te besteden, waardoor we een doelgerichte behandeling kunnen bieden.

Binnen ons centrum kunt u deelnemen aan op maat gemaakte beweegprogramma’s, specifiek ontworpen voor verschillende aandoeningen zoals COPD en oncologische aandoeningen. Gedegen testen worden voor, tijdens en na het programma uitgevoerd om de voortgang nauwlettend te volgen.

Ontdek de moderne benadering van gezondheid en herstel bij Therapeutisch centrum Bronckhorst, waar aandacht voor mens en beweging onze prioriteit is.

Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 0575 45 06 99 of stuur een e-mail naar info@tc-bronckhorst.nl. Wij staan klaar om u te assisteren op uw pad naar herstel en welzijn.

Reviews

We hopen dat je tevreden bent met onze behandeling bij Therapeutisch centrum Bronckhorst. Jouw feedback is erg waardevol voor ons. Zou je voor ons een review achter willen laten met je ervaring? Tips zijn altijd welkom!
Alvast bedankt!

Het team

Geregistreerd fysiotherapeut
Geregistreerd oedeemtherapeut

Geregistreerd fysiotherapeut
 

Geregistreerd fysiotherapeut
Geregistreerd Craniosacraaltherapeut

Geregistreerd fysiotherapeut